logo

Bruiloft in Zeist | Bas en Esther

De bruiloft van vandaag begint relaxed voor ons, de fotografen. We hoeven niet ver te reizen en zo bevind ik mij om 09.15 uur bij de bushalte en realiseer me dat ik het korte stukje wel had kunnen lopen: Bruidegom, Bas, begint zijn dag in ons eigen stadsie. Arend-Jan, ondertussen, rijdt naar Soest alwaar bruid, Esther, domicilie heeft. Ik ken Bas en Esther van Navigators Studentenvereniging Utrecht. We gaan dus heel veel bekenden tegenkomen vandaag en dat is nooit verkeerd!

Terwijl ik een whatsappje krijg van AJ dat hij ter plaatse is, klop ook ik op de deur van mijn bestemming. Bas legt, ietswat zenuwachtig, de laatste hand aan zijn fraaie outfit. Corsage, boeket, hebben we alles? Ah, de sleutels van de Corvette uit 1994.. Een prachtige auto om je bruid mee op te halen! Hoewel.. de schier eindeloze, hoge hobbels in de stad Utrecht blijken een flinke uitdaging voor de lage auto. Bas, vastberaden om op tijd te arriveren, baant zich kunstig een weg ertussen en erover.

Bij aankomst staat Esther, inderdaad al helemaal klaar, te wachten. Stipt als ze altijd is! Na een prachtig ontmoetingsmoment tussen Bas en Ester (en ook AJ en ik zijn blij elkaar te zien ;-)) pakken we al gauw de auto. Nu richting mijn geboorteplaats, Zeist, waar we allerlei bekende plekjes bezoeken voor de shoot, de huwelijksdienst en het feest. Een topdag waar we ontzettend van hebben genoten!

Benieuwd? Kijk snel!

Gijsbert
  • Share

Comments are closed.