logo

Wie is Arend-Jan?

We begonnen ooit ons bedrijf als een lucratief studentenbijbaantje. Vanwege de unieke sfeer op bruiloften, de techniek, het bedrijf en het trotse gevoel bij mooie resultaten blijkt het ook nu ik een baan te leuk om mee te stoppen.
Bruiloftsfotografie draait voor mij om authenticiteit. Het gaat om herinneringen vastleggen. Dat je over tien jaar de foto’s bekijkt en je dag weer herbeleeft. Wij doen dat door met compacte camera’s niet teveel op te vallen op de dag en in de nabewerking van de foto’s niet te veel gekke streken uit te halen. Zo voelt het bekijken van de foto’s ook als het herbeleven van de dag zoals deze was. Regenachtig of zonnig, druk of besloten. Door onze aanpak lijken ook geen van onze bruiloftshoots op elkaar. Dat vraagt veel flexibiliteit van onze kant, omdat we de regie uit handen geven. Het resultaat spreekt echter voor zich. Wij schieten niet voor prijzen of voor Facebook likes, maar voor het bruidspaar zelf.
Het is fantastisch om te zien dat we ook na zo veel jaar nog steeds ontwikkelen: de ervaring stapelt zich op. Doordat het geen voltijd baan is kunnen wij nog steeds respect opbrengen voor de bijzondere aard van een bruiloft. En dat maakt ook dat we elke keer weer met energie de dag te lijf gaan.

Veel kijkplezier,

Arend-Jan