logo

Wie is Arend-Jan?

We begonnen ooit ons bedrijf als een lucratief studentenbijbaantje. Ook nu ik een baan heb blijkt het te leuk om mee te stoppen. Ik denk vanwege de unieke sfeer op bruiloften, de techniek, het bedrijf en het trotse gevoel bij mooie resultaten.

Bruiloftsfotografie draait voor mij om authenticiteit. Het gaat erom dat je over tien jaar de foto’s bekijkt en je dag weer herbeleeft. Wij doen dat door met compacte camera’s niet teveel op te vallen op je dag en in de nabewerking van de foto’s niet te veel gekke streken uit te halen. Zo voelt het bekijken van je foto’s ook als het herbeleven van je dag zoals deze was. Regenachtig of zonnig, druk of besloten. Door onze aanpak lijken ook geen van onze bruiloftshoots op elkaar. Dat vraagt veel flexibiliteit van onze kant, omdat we de regie uit handen geven. Het resultaat spreekt echter voor zich. Wij schieten niet voor prijzen of voor Facebook likes, maar voor het bruidspaar zelf.

Doordeweeks werk ik bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het is dan heerlijk om uit de toren te komen en een dag te fotograferen, of op een andere manier met ons bedrijf bezig te zijn. Het is fantastisch om te zien dat we ook na zo veel jaar nog steeds ontwikkelen. De ervaring stapelt zich op en juist het respect dat wij nog steeds opbrengen voor het bijzondere dat er gebeurt op een bruiloft maakt dat we elke keer met unieke energie de dag ‘te lijf’ gaan.

Groet,

Arend-Jan