logo

Wie is Gijsbert?

Leuk dat je even op de pagina van de jongste Westerhuis kijkt. Hoewel ik niet bij de wieg van ons prachtige bedrijfje heb gestaan, sta ik nu wel vooraan bij de ontwikkeling ervan.

Fotografie! Voor mij weer een dagje genieten tussen alle dagen vol met techniek en meetings. Het is geweldig om een dagje weg te zijn met één van je eigen broers. In plaats van een dagje cultureel, winkelen of strand… doen wij een dagje fotograferen. Zo voelt het ook echt. Voor mij een optimale combinatie van het goede en het aangename.

Mogelijk klinkt het alsof het allemaal rozegeur en maneschijn is, maar het heeft ook hardere kanten. Westerhuis en Westerhuis heeft voor mij veel betekend. Twee oudere broers die me vaker dan eens de spiegel voorhoudenen feedback geven, heeft bij mij gezorgd voor een steile leercurve. Naast dat het elke bruiloft weer genieten is, blijft het ook gewoon hard werken. Om aan een standaard te voldoen waar je jezelf, maar vooral elkaar, aan herinnert. Alles bij elkaar geeft je dit een boel vaardigheden die je niet snel krijgt op een opleiding. Kortom: de beste bijbaan die ik me zou kunnen wensen.

Ik hoop je te spreken!

Gijsbert