logo

TIEN JAAR W&W ‘Toen en nu’

Het is Feest!

Op 3 augustus 2012 gingen Willem Hendrik en Arend-Jan naar de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven als WesterhuisenWesterhuis. Ons bedrijf bestaat 10 jaar!

In de achterliggende jaren hebben we ongeveer 100 bruidsparen gefotografeerd. En dat zijn er toch een boel bij elkaar, zeker voor deeltijd fotografen. Als je terugkijkt zie je ook duidelijk de groei die wij door de jaren heen hebben doorgemaakt.

Het leuke is dat wij aan elke bruiloft nog wel een herinnering hebben. Uiteindelijk is elke bruiloft voor ons bijzonder, omdat we allemaal een pauze nemen van ons dagelijks werk. Ook zijn wij onze bruidsparen gewoon heel erg dankbaar. Allereerst hebben ze ons het vertrouwen gegeven om hun dag op een mooie manier vast te leggen. Daarnaast hebben ze hun ervaringen en onze reportages met anderen gedeeld en die mond-tot-mond reclame was cruciaal voor ons. Daar hoefden we nooit veel aan te doen.

Als dank hebben we onze bruidsparen, ter ere van ons tienjarig bestaan, een cadeautje gegeven: Een ‘herhaal-foto’. en dat heeft deze post opgeleverd: een collectie van bruidsparen nu, naast hun foto van toen!

Twee dagen hadden we uitgetrokken om deze foto’s te maken. In Zwolle en in Utrecht stonden we klaar met slingers, koek, zopie, pakjes Fristi en diverse camera’s. Met name in Utrecht was het aardig aanpoten. En wat was het gezellig! Echt een feestje om al die gezichten weer te zien, herinneringen op te halen, anekdotes te delen. Er waren stellen die inmiddels zo’n tien jaar geleden trouwden, anderen vrij recent. Er waren kleine kinderen en al wat grotere kinderen en kinderen ‘op komst’. Aan alle paren hebben we gevraagd om iets in ons gastenboek te schrijven; een herinnering aan de fotografen op hun trouwdag. Dat heeft een prachtig document met testemonials opgeleverd. Aan het einde van de fotoreportage een kleine greep uit die put van erkenning.

Veel kijkplezier!

Willem, Arend-Jan en Gijsbert Westerhuis

 

2010

2012

2013


2014

2015


20162017
20182019
2020


20212022

“De tien jaar ervaring is te zien”

“echt waardevol hoe jullie dit als broers weten neer te zetten”

“mij staat vooral bij hoe fijn de dynamiek met jullie was.”

“ jullie zijn goed in wat jullie doen, en daarnaast ook heel sympathiek”

“al tien jaar leggen jullie enorm speciale momenten vast. En hoe! Puur, echt: precies zoals ze zijn. Dat is jullie kracht. Plus: jullie zijn ook erg gezellige mannen.”

“Wat ik (bruid) als heel prettig heb ervaren is de ontspannenhgeid waarmee jullie ons door alle fotomomenten loodsten”

“op naar de 25 jaar”

  • Share

Comments are closed.