logo

Bruiloft in Utrecht | Thomas en Weronika

Hé, dat is leuk; begin van dit jaar ontvingen we een gezellig mailtje van Thomas, de buurjongen uit onze jeugd. Hij gaat trouwen en of wij de foto’s willen maken. De herinneringen aan de gezellige Zeister tijd golft door ons heen en we verheugen ons op het weerzien. We ontmoeten elkaar op locatie. En wat een locatie! Een bruiloftsfeest in mijn favoriete restaurant: de Watertoren in Utrecht. The-place-to-be als er iets te vieren is. Heerlijk eten, goede sfeer en prachtige uitzichten. Dat is voor de fotografie natuurlijk ook een feest!

De korte shoot doen we in het park om de hoek. Vanwege de logistiek een goede keuze. De gasten verzamelen zich voor de ceremonie die bovenin de watertoren plaatsvindt. Het is stralend weer en het uitzicht adembenemend. Thomas en Weronika hadden geen betere dag kunnen kiezen. Na de ‘rozenwandeling’ en de bruidstaart met champagne is het tijd voor het diner in een ontspannen sfeer.

Het is niet erg om fotograaf te zijn, zeker niet op zo’n locatie met zulk lekker eten. Ik hoop dat jullie van deze blog net zo genieten.

Veel kijk plezier,
Gijsbert
































  • Share

Comments are closed.