logo

Bruiloft in Utrecht | Teun en Marloes

Het is nog vroeg als we in Houten aankomen. Dit keer starten we als fotografen allebei op dezelfde locatie. Handig: de bruidegom heeft de begane grond ter beschikking terwijl de bruid de bovenverdieping gebruikt voor het aankleedritueel. Zo nu en dan, als de bruidegom toch nog iets boven moet halen, wordt er subtiel gecommuniceerd: “ik kom eraan hoor!”.

Tussen de opgezette dieren en geweien aan de muur maakt de bruidegom zich ontspannen gereed. Ja, inderdaad hij jaagt en dat is zelfs zichtbaar in zijn pak: “Immer J├Ąger”.

Even later wordt het ook de jager flink warm onder de voeten: het blijkt dat de corsage gelijmd is en nu druipt de natte lijm in slierten van zijn revers. Crisis! Een schrobbeurt met aceton van de make-up dame brengt uitkomst en dan het is tijd voor de eerste ontmoeting.

Buiten in de zon wacht Teun tot zijn Marloes hem van achteren stilletjes nadert. Dan draait hij zich om en start een feestelijke, blijde dag.

Geniet van de foto’s!

Willem Hendrik


  • Share

10 Responses

  1. You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most guys will agree with your website. Joete Hoebart Mazurek

  2. Pellentesque commodo eros a enim. Ut id nisl quis enim dignissim sagittis. Pellentesque auctor neque nec urna. Nulla neque dolor. Rahal Christopher Ilarrold

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *