logo

Bruiloft in Utrecht | Maurits en Esther

Fijn, weer een thuiswedstrijd in ons stadsie. De reis naar het huis van Esther voor het kennismakingsgesprek is slechts anderhalve minuut lopen. Sterker, ik kan het huis zien vanuit mijn huiskamer. Tijdens het gesprek, op keurige anderhalve meter, ontstaat de klik en we zijn enthousiast over elkaar! Jammergenoeg krijg ik een enkele dag voor de bruiloft last van een lichte verkoudheid waardoor ik niet aanwezig kan zijn. Gelukkig kan Arend-Jan op deze korte termijn zijn schema omgooien waardoor er alsnog twee Westerhuizen aanwezig zijn. Kortom, een stukje team-effort!

Het is nog donker als we bij Esther arriveren. Een gemaskerde visagiste is bezig met de make-up van de bruid. Moeder, vol trots, haalt nog even een doekje over de meubels en de vloer. En daartussen zit Esther, relaxed in duster en pantoffels met een kop thee. Ze laat het allemaal over zich heenkomen.

Dan arriveert Maurits in een gouden Renault Clio. Esther is klaar voor de ontmoeting. Altijd weer één van de mooiste momenten van de dag. De shoot vindt plaats in de Jacobikerk; de kerk die we goed van binnen en buiten kennen. Een mooie start van een prachtige dag die verder wordt gevierd in Oud Zuylen!

Veel kijkplezier

Gijsbert

  • Share

Comments are closed.