logo

Bruiloft in Utrecht | Bert-Jan en Caroline

Het is een erg vroege morgen (rond 0600), ik sta te wachten op NS Amsterdam Zuid en zie Gijsbert uit de trein stappen: “Mogguh”! Zonder veel te zeggen stappen we in de auto en rijden naar Urk: het is donker, koud en het regent zo hard dat de V-snaar van mijn oude krot begint te piepen. Ergens midden in Urk (of óp Urk) zet ik Gijsbert af en rijd zelf door naar Zwolle. Gijsbert raakt onder de indruk van de bruidegom die vloeiend Urk’s spreekt en en-passant nog even z’n geloften opschrijft.

Bij de bruid heerst een serene rust. Of is dat schijn? Als ze haar koffiekopje optilt, trillen haar handen. Toch stress? Het zusje draagt ook fijn bij aan de verstoring van de rust door liefjes op te merken: ‘Jongens, begin maar niet over het ontbrekende knoopje op de jurk! Gelukkig wordt later die dag ‘het knoopje’ alsnog vakkundig gemonteerd.

De weersomstandigheden laten een shoot in de natuur niet toe en dus rijden we naar de Katholieke Buitenkerk in Kampen: een pittoreske plek om te schuilen én de shoot te doen. Caroline ‘wikkelt zich in doeken’ om de jurk droog en toonbaar te houden en dat levert natuurlijk leuke plaatjes op. Na de shoot begeven we ons op weg naar Oud Zuilen waar de gasten zich verzameld hebben in Restaurant Belle. De huwelijksbevestiging vindt plaats in het naastgelegen kerkje. Wederom een fantastische dag!

Enjoy de foto’s!

Willem Hendrik


  • Share

Comments are closed.