logo

Bruiloft in Urbino, Italië | Arco en Eva

Zo af en toe heb je een bruiloft die ook voor ons erg bijzonder is om mee te maken. Zo een hadden we afgelopen zomer.

We hebben bij W&W een regel: Na een fotoshoot kruip je direct de pen in voor het stukje tekst op de website. En die regel is er niet voor niets, ons talent ligt niet perse bij het schrijven. En zeker als je te lang wacht met schrijven, kom je op de avond voor de oplevering van foto’s niet verder dan een kleuter die op maandagochtend zijn weekend reproduceert met een waterval van ‘en toen”s. Alle reden dus om nu nerveus te worden. We sluiten niet uit dat de familie van Eva met evenveel aandacht naar onze teksten kijkt als naar onze foto’s. Die link met taal bruiste er vanaf bij de stukjes, de grapjes en de pubquiz. Gaaf om mee te maken. Maar zenuwslopend om aan mee te doen.

De bruiloft van Arco en Eva bestond uit een lang weekend in Urbino, Italië en een kerkdienst in Nederland. Ik denk niet dat we ooit meer uren, meer foto’s en meer camera’s hebben gebruikt. Wij zijn bevriend met het bruidspaar en al geruime tijd is Arco een beetje de vierde musketier bij W&W. Hij draait zelfs mee in de roulatie van apparatuur. Het zal vast niet vaak voorkomen dat een bruidegom zijn eigen spullen inzet bij de fotoshoot. Zoals wellicht bekend zijn wij qua camera’s liefhebbers. Maar dat is de familie van Arco ook. Naast onze eigen apparatuur ging er voldoende hardware mee voor een kleine blockbuster-film. Ook die talenten vonden hun uiting in het stukje van de familie van Arco.

Laat de liefhebberij nu precies zijn wat Arco en Eva hebben willen neerzetten bij hun bruiloft. En die gaat niet alleen op voor camera’s en tekstualiteit. Hoewel je natuurlijk jaloers zou kunnen denken dat deze bruiloft in het teken stond van tofdoenerij, niets is minder waar! Arco en Eva hebben hun familie en vrienden (en fotografen) meegenomen in een weekend met alles waar zij plezier aan beleven. Ze hebben met ons gedeeld waar zijzelf plezier uit halen. En dat zijn verhalen, goed eten, muziek, Urbino, Italië, bommetjes in een zwembad, espresso’s, kleding. En die insteek, van het gunnende, maakte deze bruiloft niet alleen uniek qua opzet maar ook fantastisch om mee te maken. En natuurlijk volgen daar jaloersmakende foto’s uit.

Hoe dan ook: veel kijkplezier

Arend-Jan
Bruiloft in Nederland

Tot zover Italië, drie weken later was de kerkdienst in Nederland:  • Share

Comments are closed.