logo

Bruiloft in Santpoort | Henk en Francine

Het voelt voor ons even onwennig. Voor het eerst na een half jaar hebben we weer een volledige echte, alles-erop-en-eraan bruiloft. Hoewel, nog steeds zijn er maatregelen. Nog steeds moeten we opletten. Anderhalve meter echoot in het hoofd als we de auto parkeren. De bruiloft is verklaard tot knuffel-free zone met alleen directe familie als uitzondering. Maar eens zien of wij dit aankunnen.

De ochtend begint voor zowel bruid als bruidegom in hetzelfde huis. Dat wil zeggen. Henk mag een blokje om lopen terwijl Francine haar jurk aandoet. Ongeduldig belt Henk na elk blokje voor de zekerheid nog een keer aan. Als uiteindelijk de deur opengaat wordt de anderhalve meter maatregel niet gehandhaafd. En wij snappen dat.

Het is nog droog als we voor de shoot richting de duinen rijden. Zou toch leuk zijn om een paar foto’s te maken voor een nieuwe regenbui losbarst. Helaas halen we de duinen niet en moeten voortijdig afbreken, maar gelukkig is er een flexibel draaiboek. De lunch kan iets naar voren geschoven worden, waarna wij naar het stationnetje van Santpoort rijden en de shoot vervolgen.

De ceremonie en het feest vinden plaats bij het Rijk van de Keizer. Als we daar arriveren zijn de gasten allemaal aanwezig. Henk en Francine zijn voor de staat reeds getrouwd. Maar nu worden de ringen uitgewisseld. Een vrolijke receptie, waarin iedereen oprecht z’n best doet om de nodige afstand in acht te nemen, blijkt door de meeste gasten als een oase in de woestijn te worden ervaren. Heerlijk…een dag om lang van te genieten!

Veel kijkplezier,

Arend-Jan


  • Share

Comments are closed.