logo

Bruiloft in Ommen | Eibert en Lise

Zo nu en dan mag je de bruiloft fotograferen van iemand die je beter kent. Zo keek ik al weken uit naar de dag waarop ik Eibert weer zou zien: hij was de gelukkige die destijds mijn kamer mocht overnemen in het Groningse studentenhuis waar ik met veel plezier gewoond heb. Hij bleek een waardig opvolger: praktiseert de basisregels mannelijkheid en kiest dus een goed trouwpak, maar bovendien: kent sprezzatura. Wat dat betreft zijn de verwachtingen hoog gespannen. Terwijl Gijsbert de vorderingen in het bruidshuis vastlegt, ontmoet ik Eibert en zijn ‘best man’ in de vroege ochtend. Met koffie en beschuit met aardbeien starten we op ontspannen wijze deze feestdag. waarna we naar Dalfsen rijden voor de ontmoeting tussen bruid Lise en haar bruidegom.

Enkele dagen voorafgaand aan de bruiloft is het “testen voor toegang” ingevoerd. Dat veroorzaakt wat onwennigheid voor zowel de gasten als de diverse locaties.

Op de terugreis na elke bruiloft evalueren wij als broers het verloop van de dag. Deze is er één om blijvend te herinneren: de liefde, maar ook de kwetsbaarheid en onzekerheden van het leven waren zeer zichtbaar. We hopen op een lang, gezegend huwelijk Eibert en Lise!

Willem Hendrik


  • Share

Comments are closed.