logo

Bruiloft in Nijmegen | Pien en Kinsing

Wij maken ons op voor onze laatste bruiloft van dit jaar. We mogen vandaag naar Nijmegen. De zon komt net op als wij over de prachtige Waalbrug Nijmegen binnenrijden.

Kinsing verblijft met zijn ouders en vrienden in een hotel en daar meld ik mij terwijl Arend-Jan doorrijdt naar het huis van bruid Pien. Ik mag aanschuiven bij het ontbijt en maak zo op een leuke manier kennis met de familie. De ochtend verloopt rustig en al snel is Kinsing er helemaal klaar voor. Maar het is nog te vroeg, dus dan maar rondjes lopen door het hotel en bij vrienden op de deur kloppen om te kijken of daar iets gebeurt.

In het bruidshuis gaat alles voorspoedig en Pien is stipt op tijd klaar voor de ontmoeting. Alleen… het bruidsboeket is er niet. Paps gaat dat regelen en ondertussen gaat Kinsing dus dan maar rondjes rijden in de Porsche.

Het komt allemaal goed en na de ontmoeting rijden we naar Landgoed Brakkesteyn voor de fotoshoot. De rest van de dag zullen we daar ook verblijven. Het is een heerlijke herfstdag op een mooi landgoed en een fotogeniek bruidspaar. Dan zien we vanuit de bossen de daggasten arriveren voor de ceremonie. En een aantal van hen herkennen we als ‘onze’ bruidsparen. Het wordt weer een mooie dag!

Veel kijkplezier,
Gijsbert

  • Share

Comments are closed.