logo

Bruiloft in Leusden | Hans en Sylvana

De eerste bruiloft van het jaar! Willem en ik hebben er zin in. We komen aan in het Gelderse Heelsum waar Willem mij afzet bij de kapper waar onze bruid zich bevindt. Terwijl de kapper kunstig aan het werk is, leest Sylvana, onder genot van een thee’tje, de laatste roddels over de royalties. Als we daarna naar het bruidshuis gaan is het weer ouderwets genieten van de hassle die een trouwdag met zich meebrengt; moeder loopt enigszins gespannen rond, vader en zus houden zich vooral rustig en ondertussen is alles en iedereen gericht op de bruid en haar voorbereiding.

Willem is aangekomen in Zetten. Bruidegom Hans bereidt zich rustig voor op deze dag en neemt ook alle tijd voor z’n hobby …. fotografie!! Hij heeft een Leica M6, een analoge voorloper van onze M9’s. Je kunt je voorstellen dat Willem enthousiast is. Door de dag heen zal hij zo nu en dan ook met deze Leica wat fotootjes maken.

Voor Sylvana is het inmiddels tijd om haar jurk aan te trekken. Terwijl haar zus helpt met de laatste hand, zijn beide moeders bezig met de kleindochters, die prachtig worden aangekleed als bruidsmeisjes.

Ondertussen rijdt Hans met zijn klassieke Volvo 1800e in vlot tempo richting zijn bruid. En wat volgt is een fantastische dag die zich voor de shoot in en rond Bilderberg Kasteel Doorwerth afspeelt, waarna we de rest van de dag in Leusden doorbrengen.

Het was een voorrecht om foto’s te maken voor een mede-Leica fotograaf en zijn mooie bruid.

Benieuwd? Kijk dan snel naar de foto’s!

Gijsbert

  • Share

Comments are closed.