logo

Bruiloft in Kamerik | Gerard en Merel

De bruiloft van Gerard en Merel vindt plaats op verschillende momenten en verschillende locaties; Een team effort! Niet enkel van het bruidspaar, maar ditmaal ook vanuit onze kant!

In februari wordt het huwelijk ingezegend tijdens een dienst in de kathedrale St. Jan van Gouda. En die is niet verwarmd. De bandleden rillen van de kou terwijl ze de ceremonie begeleiden. Gelukkig is de sfeer warm en zingt een vlammende Bruidegom ook een stukje.

Het feest is op een mooie, warme septemberdag.  Dit is de eerste bruiloft  waar alle drie de broers aan meegewerkt hebben en dat is best bijzonder. Willem Hendrik kent Gerard vanuit zijn tijd bij de Navigators in Groningen. Hij is daggast, maar verzorgt wel de shoot in de duinen bij Wassenaar. Ik moet voor mijn werk die ochtend in Brussel zijn, maar ben daarna ruim op tijd op de feestlocatie in Kamerik om het fotograferen van hem over te nemen en samen met Gijsbert de rest van de dag vast te leggen. De barbecue wordt opgestookt, wij installeren Willem achter een pilsje: het feest kan beginnen!

Wat zullen wij verder nog zeggen. Groningers. Resultaat; aanhoudend grappen, een strakke planning wat betreft de alcohol inname en een vrolijk feest.  Al met al een groot avontuur om zo langdurig betrokken te zijn geweest bij een bruiloft. Top!

Veel kijkplezier,
Arend-Jan


  • Share

Comments are closed.