logo

Bruiloft in Ermelo | Michiel en Marchelle

Arend-Jan en ik melden ons op een vroege najaarsmorgen bij een boerderij in Ermelo. We hebben veel zin in de laatste bruiloft van het jaar. Nog even de camera instelling synchroniseren voordat we aan de slag gaan. De boerderij ziet er groot uit en lijkt uit meerdere gebouwen te bestaan. Waar zou het bruidspaar zich bevinden..? Maar, ziedaar; nog voor we goed en wel uit de auto geklommen zijn, komt bruidegom Michiel ons, al tandenpoetsend, welkom heten. We voelen ons direct thuis. Overal ligt nog wat rommel en het is een drukte van jewelste. Dit wordt leuk! AJ wordt naar een apart huisje gestuurd waar bruid Marchelle en haar team voorbereidingen aan het treffen zijn.

En dan is er koffie. Je moet natuurlijk goed de dag beginnen. Terwijl in de grote zaal iedereen met eigen projecten bezig is en druk rondloopt, trekt Michiel zijn pak aan, strikt de das en z’n veters. Het gaat allemaal vlot en dus staan wij in no-time lekker buiten van de heerlijke nazomer zon te genieten. We maken een inspectieronde over het terrein, Michiel is zeer relaxed en al keuvelend met z’n vrienden wacht hij de gebeurtenissen af.

Dan komt het bericht dat Marchelle klaar is voor de ontmoeting. Snel bepalen we met elkaar wat daarvoor de beste plek is en dan roepen we iedereen bij elkaar. Wat eerst aanvoelt als een gezellig familieweekendje verandert nu echt in een bruiloft. Familie en vrienden zijn getuige van de geweldige ontmoeting van bruid en bruidegom. Het is het begin van een stralende dag. Letterlijk en figuurlijk. En wij genieten mee van de ongedwongen sfeer.

Veel kijkplezier,
Gijsbert

  • Share

Comments are closed.