logo

Bruiloft in Dordrecht en Eindhoven | Carina en Stijn

De bruiloft van vandaag start in Dordrecht. Dat is leuk, want daar fotografeerde ik niet eerder. De deur wordt opengedaan door de vader van bruid Carina. Het is altijd even spannend om de intieme ruimte, of personal space, van het ouderlijk huis binnen te gaan op de ochtend van een bruiloft. De spanning is snel weg na de warme ontvangst. Carina ondergaat relaxed het hele gebeuren van de opmaak. Elke keer weer kijkt een ander gezinslid om het hoekje of wandelt even de woonkamer binnen. Het orgel klinkt, er wordt koffie geschonken en gedronken en langzamerhand gaan we uitkijken naar de bruidegom.

Stijn arriveert in een witte Volkswagen Up en heeft zin om Carina te zien. Nog even wachten tot het bruidsboeket wordt aangereikt en dan kan hij aanbellen. Terwijl het hele gezin zich heeft verzamelt in de woonkamer voor het raam, gaat de deur open en begint voor het bruidspaar hun dag echt.

Als we op weg gaan voor de shoot maken we een tussenstop bij opa en oma. En dan komen we langs diverse prachtige hotspots van Dordrecht. Wij genieten ervan om door twee locals een tour door een historische stad te krijgen. We fotograferen bij de Grote of Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk, de Nieuwe Haven, de Wolwevershaven, de Damiatebrug en gaan via de Vleeshouwersstraat naar het Stadhuis om tot slot te eindigen met een heerlijke croissant en koffie bij Nobels Brood aan de voet van de Grote Kerk.

De rest van de dag zijn we in Eindhoven, waar het kerkelijk huwelijk wordt voltrokken en waar aansluitend het feest wordt gevierd. Benieuwd?

Veel kijkplezier!
Gijsbert
  • Share

Comments are closed.