logo

Bruiloft in Doorwerth | Jeroen en Rianne

Rianne en ik kennen elkaar van de studentenvereniging uit Utrecht. Sterker nog, ze nam twee jaar na mij het stokje over als Assessor. De Assessor is het bestuurslid die o.a. verantwoordelijk is voor de eerstejaars. We hebben dus beide onze spreekwoordelijke moedergevoelens kunnen botvieren op een trosje Eerstejaars en dat schept toch een band.

Willem en ik melden ons bij het ouderlijk huis van Rianne. Recent is de polder verruild voor het vasteland van Ermelo waar een mooi huis is gebouwd. De sfeer zit er al goed in. Met ouders, broer, zusjes en aanhang als publiek wordt de transitie van Rianne naar bruid gestaag ingezet.

Geruisloos rolt op enig moment de trouwauto de straat in. Het is een sportieve hybride; die hoor je niet en dus moet er door bruidegom Jeroen aangebeld worden. Na de eerste ontmoeting vertrekken we naar de paarse heidevelden voor een eerste shoot, waarna we de rit vervolgen naar Kasteel Doorwerth. Net als we op de kasteeldijk lopen worden we overvallen door de regen. We weten dat ‘als je overvallen wordt door regen, dan heb je niet naar de lucht gekeken’, maar deze regen verschool zich achter de hoge bomen om zo onaangekondigd toe te slaan. Hoge hakken of niet, de sprint wordt ingezet. Helemaal droog redden we het niet.

De rest van de dag verloopt overwegend zonnig, met een sporadisch buitje. En inderdaad regent het ook oud-leden, die zich na de spelonken van de lockdown laven aan het vertrouwde gevoel van vroeger. Al met al een heerlijke dag om weer te mogen fotograferen.

Veel kijkplezier
Arend-Jan

  • Share

Comments are closed.