logo

Bruiloft in Amsterdam | Patrick en Marjolein

Onze eerste ontmoeting met Marjolein was op een zonnige locatie in Italië: bij een eerdere bruiloft. Toen haar trouwdag concreet werd, herinnerde ze zich die fotografen broers en zo komt het dat wij ons op een voorjaarsdag melden in Amsterdam. Wat een prachtige locatie is Hotel V Fizeaustraat. Een enthousiast bruidspaar verwelkomt ons in de bruidssuite. De laatste details worden in orde gemaakt en dan vertrekken we naar de Hortus voor de shoot. De tropische warmte is weldadig, maar maakt ook dorstig. In Amsterdam zijn bruine cafe’s altijd in de buurt en als je bruidegom bent, mag je zelf achter de tap. Zo werkt dat. Het is erg gezellig, maar er wordt op hen gewacht door de ambtenaar van de burgerlijke stand, dus laten we dat tweede biertje straks maar doen.

Na de vrolijke ceremonie in het hotel is het tijd om te proosten met de aanwezige kinderen. Dat gebeurt op hun hotelkamer. Een waar feest!

Ook wij genieten mee op deze zeer gastvrije locatie. De prachtige aankleding, de attente medewerkers, de uitstekende verzorging. Het maakt de bruiloft van Marjolein en Patrick tot een onvergetelijke dag.

Veel kijkplezier,

Willem Hendrik

  • Share

Comments are closed.