logo

Bruiloft in Amsterdam | Mareijn en Rianne

31 december! Arend-Jan en ik vertrekken vroeg uit een Brabants dorpje (heel bekend) waar we genoten hebben van het tradiotionele familieweekend. Onze reis is niet naar Utrecht maar erlangs, richting Amstelveen. Niks uitbrakken, maar op naar een bruiloftsfeest. Arend-Jan zet mij af bij bruidegom Mareijn en reist vervolgens door naar het bruidshuis in Amsterdam.

De sfeer bij Mareijn is gemoedelijk.  Hij heeft er zin in en is al aangekleed. Er is ruimschoots tijd voor een kop koffie, de laatste puntjes in de styling én de verrassing van Rianne die hij pas mag openen vlak voor vertrek.  In het bijzijn van zijn ouders opent hij het pakket; Champagne! Met een drietal glazen. Dat is nog eens een goede start van de dag! Er wordt getoast en gedronken, maar dan is het hoogtijd om te vertrekken naar de bruid.

In Amsterdam aangekomen worden eerst de bloemen gehaald. Dan krijgen we de boodschap dat we te vroeg zijn en dus gaan we de omgeving bekijken. En samen een koffietje doen in een nabijgelegen tentje. Dat wordt een bijzonder moment wat ik niet snel meer zal vergeten; we voeren een heel goed inhoudsvol gesprek. En we bepalen ook nog even de ideale plek voor de fotoshoot van zometeen.

Maar dan breekt voor Mareijn toch echt het moment aan om zijn Bruid te gaan zien. Hij belt aan (bij zijn eigen huis) en wandelt direct door naar de woonkamer waar wel heel veel gasten zijn, maar geen bruid. De spanning stijgt..

Dat volgt dé ontmoeting! Prachtige bruid Rianne komt binnen en ziet alleen Mareijn. Hoewel de woonkamer vol gasten staat gaat het bruidspaar volledig op in elkaar. Wat een mooi begin van wat later een spetterende dag blijkt. In alle opzichten!

Veel kijkplezier

Gijsbert  • Share

Comments are closed.