logo

Loveshoot in Utrecht | Evert-Jan & Martina

Evert-Jan en Martina de Neude

Het is lente en het bruiloft seizoen van 2015 staat op het punt van uitbarsten. In voorbereiding daarop zijn wij druk met draaiboeken, aanrijdroutes en parkeerplekken. Dat is natuurlijk lang niet zo leuk als het maken van foto’s zelf. Gelukkig komen we ook nog wel eens van achter de computer vandaan om buiten te kijken. Ditmaal mocht dat zelfs voor een heuse shoot!

De kaartjes zijn inmiddels de deur uit en dan is de shoot niet langer onder embargo. We maakten de foto’s halverwege maart en het was best koud. Gelukkig laat het zonnetje zich alweer wat langer zien. Onze voorliefde voor de laagstaande winterzon steken we bij W&W niet onder stoelen of banken. Dit soort strakblauwe, koude en zonnige dagen hebben een unieke atmosfeer. Om daar optimaal gebruik van te maken besloot ik om alleen mijn 50mm lens en body mee te nemen en al het andere thuis te laten. Mijn doel was om vooral goed te kijken en het licht te zoeken. Dat pakte verrassend goed uit! Het besluit echter om ook mijn handschoenen thuis te laten heb ik wel betreurd, maar gelukkig heeft het resultaat er niet onder geleden.

Konden er maar meer shoot’s op de Neude plaatsvinden! ‘Utereg is ‘muh stadsie’ en voor fotoshoots ken ik er zo onderhand de weg. Wel was dit de eerste Loveshoot in Utrecht. Halverwege hervond ik mijzelf op m’n buik in de Zadelstraat. Dat lijkt zich als een vreemd soort hobby in zichzelf te ontwikkelen. Ik vraag me af wanneer bewoners de trend gaat herkennen. Het mocht weer goed zijn! Want we hebben een ode aan Utrecht kunnen neerzetten. Daarvoor hebben we enkel het unieke licht hoeven volgen. De stad en de chemie tussen Evert-Jan en Martina deden de rest. Ik was toeschouwer.

Veel kijkplezier,

Arend-Jan

Evert-Jan en Martina Zadelstraat
Evert-Jan en Martina Zwart-Wit
Evert-Jan en Martina Academiegebouw
Evert-Jan en Martina Stadhuisbrug

  • Share