logo

Bestuursfoto’s | Landelijk C.S.F.R. bestuur ‘Bikker’

Je kunt de man uit de C.S.F.R. halen maar de C.S.F.R. niet uit de man, zo blijkt. Zo wacht ik dan ook nog steeds op het nieuwe boek van Franka Treur; ‘kampeerboerderij vol bierlucht’ dat over haar tijd op de civitas moet gaan. Over dat noodlottig potje risk, kamtsjatka, leiding en dobbelstenen. Iig keer ik bij deze ook terug tot de bron waaruit ik vroeger dronk.

En dus, ondanks enkele eerdere gedane statements vond ik mijzelf toch weer met camera en een mij vragend aankijkend studentenbestuur terug. Na de foto’s van het Utrechtse bestuur Veldman werd al breed aangekondigd dat dit dan toch echt het einde was. Maar ik blijk een Johan Cruijff; de schoonheid van de sport moet gedeeld worden. En dus trok ik het vege lijf van deze campusfossiel achter een marathon oosterse cinema vandaan. Ik mocht weer bestuursfoto’s maken voor de civitas.

Nu zal het u niet ontgaan zijn dat het winter is, de dagen kort, de lucht grijs. Om over de kou nog maar te zwijgen. Besloten werd dus ook om de foto’s binnen te maken. Het meezeulen en werken met flitsapparatuur was toch echt de minste van die twee kwaden (Nochtans zal ik juichen). Nu flitsen wij niet zo heel erg vaak, met als voornaamste reden een gebrek aan flexibiliteit. Toch kan het best leuk zijn. Dat blijkt ook wel weer uit de resultaten!

Groeten,

Arend-Jan

  • Share