logo

Bruiloften

Elke bruiloft is een uniek feest! In de voorbereiding van een bruiloft worden vaak vele uren gestoken in het creëren van een persoonlijk karakter. Zo wordt de dag een reflectie van het bruidspaar.

De keuze van de fotograaf is belangrijk. Je fotograaf vormt met zijn foto’s mede de herinnering aan jullie dag en wel zo, dat je er over tien jaar nog steeds van kan genieten. De fotograaf moet geen standaard formule toepassen bij elke bruiloft, maar moet juist het persoonlijke karakter van jullie dag op een unieke manier vast weten te leggen. De foto’s horen, volgens ons, tijdloos te zijn en niet in scène gezet. Zo’n fotoverslag houdt de herinnering levend.

Onze werkwijze is gebaseerd op deze filosofie. We willen praktisch geen invloed uitoefenen op wat zich voor de lens bevindt. De lach, de traan, het waren allemaal echte emoties. Jullie kunnen dat als geen ander van elkaar herkennen. Wij zijn van mening dat een emotie die door de fotograaf geforceerd is, direct door de mand valt bij de grootste kenners: jullie zelf.

Onze apparatuur is hierop aangepast. We brengen slechts een paar kleine camera’s mee, waardoor jullie onze aanwezigheid amper zullen merken. Dus geen rolkoffers met flitsers, telezooms en macrolenzen voor ons. Het voordeel is dat we fit en mobiel blijven en oog houden voor grote en kleine momenten.

Hieronder een korte impressie van onze werk. Tip: bekijk ook even een rapportage van een hele dag. Hebben we jullie interesse gewekt? Stuur ons een berichtje via het “contactformulier“.