logo

Bruiloft in Rotterdam | Alex en Kirsten

Een bruiloft in Rotterdam. Daar worden wij blij van. Het is er altijd levendig en multicultureel. Het draaiboek voor vandaag ziet er veelbelovend uit. Als we de straat inrijden waar de bruid woont krijg ik een deja-vu gevoel. Het duurt even, maar dan realiseer ik me dat ik hier eerder ben geweest. Voor een ander bruidspaar en met m’n andere broer.

In huis heerst een ontspannen sfeer. De familie geniet van het ontbijt terwijl Kirsten, ook in de woonkamer, al even in de voorbereiding zit. Ballonnen worden opgeblazen, trouwfoto’s van vroeger erbij gepakt, haarlak gespoten, lippenstift opgebracht…en wij lopen er tussendoor om overal foto’s van te maken.

Als Alex arriveert begint de trouwdag echt. Rotterdam…here we come! De shoot vindt plaats onder prima weersomstandigheden in Tuin Trompenburg en Hotel New York. Daar vindt later ook de ceremonie plaats. Vervolgens varen we met watertaxi’s, langs de Erasmusbrug, naar het Wereldmuseum. De gasten krijgen daar een rondleiding terwijl wij met het bruidspaar en hun leuke bruidsmeisje vrolijk doorgaan met de fotoshoot. We kiezen voor de balzaal. De dames zwieren rond in hun jurken terwijl de bruidegom vanaf de pianokruk toekijkt. Het diner vindt plaats met uitzicht op de Nieuwe Maas. En dan krijgt de dag weer een hoogtepunt als de huwelijksdienst aanvangt in de St Laurenskerk. Wat een dag! Wij hebben weer genoten!

Benieuwd?? Begrijpelijk. Veel kijkplezier!

Gijsbert


  • Share