logo

Bruiloft in Oostelbeers | Randy en Karin

Normaliter zie ik Randy dagelijks als collega in de industriƫle omgeving van Tata Steel. Maar vandaag is anders, vandaag geen helm, veiligheidsschoenen en kapotte machines. Vandaag trouwt Randy met zijn Karin.

In de vroege morgen rijd ik naar Zwanenburg waar Randy bij zijn vader de dag zal aanvangen. Op dat moment pakt 100 km verderop Gijsbert de trein naar De Bilt waar Karin de dag begint.

Bij aankomst in Zwanenburg signaleer ik een prachtige groene Peugeot 404 op de oprit. Later blijkt dat deze van top tot teen gereviseerd is! Randy is, zoals gewoonlijk, de rust zelve als hij na een bakje koffie besluit te beginnen met de voorbereidingen voor zijn huwelijk. Het sporthorloge gaat af en het mooie horloge gaat om. Zwarte sokken worden vervangen voor ‘happy socks’ en de kleurrijke polo wordt verruild voor een prachtig pak. Dan wordt de corsage opgespeld en het oliepeil gecontroleerd. Alles is klaar voor vertrek naar De Bilt. Het lijkt niet op te schieten achter die klassieker die niet harder gaat dan 80 km/u. Maar uiteindelijk komen de borden De Bilt in zicht en even later staan we in Gemeentehuis Jagtlust. In de trouwzaal wachten we op de bruid. En dan komen toch ineens de zenuwen opzetten: hoe zal ze eruit zien? Want ja, op deze bruiloft vindt de eerste ontmoeting plaats op klassieke wijze. Namelijk pas als de bruid door haar vader wordt binnengeleid ‘down the aisle”.

Na de huwelijksvoltrekking mogen we weer ‘tussen de wielen’ voor een flinke rit naar Noord Brabant. Oostelbeers (we moesten dat echt even opzoeken.) Op een mooie landelijke locatie vindt de receptie plaats. Een ontspannen feest met familie, vrienden en collega’s waar veel gelachen wordt. Als we tegen de avond aankomen bij het ouderlijk huis van Karin waar gedineerd zal gaan worden, is het golden hour; een fraaie zonsondergang. Als we het bruidspaar verzoeken om toch nog even mee te gaan voor een shoot, doen ze dat met veel plezier. Het levert ‘warme’ plaatjes op vanuit de maisvelden.

Foto’s!

Willem Hendrik


  • Share