logo

Bruiloft in Moergestel | Richard en Marjoleine

Richard en Marjoleine waren er op tijd bij, dat was maar goed ook want 1 september bleek een erg populaire datum te zijn. Hiernaast zijn we aan het toe werken naar een kwartet bij deze familie. Inclusief deze prachtige dag staat de teller op drie. Het blijft een erg groot compliment om elke keer opnieuw geboekt te worden! En elke keer hopen we het weer waar te maken.

We beginnen gescheiden met een buitengewoon kalme ochtend. De heren oefenen thuis alvast even het sabreren terwijl Marjoleine, op de locatie, rustig wordt opgemaakt. Dat geeft de gelegenheid om zelf even rustig een aantal rondjes te doen.

De ontmoeting vindt plaats op de locatie, de bruid is fashionably late, al zou je ook kunnen zeggen dat Richard gewoon erg hard rijdt. Samen met het bruidspaar rijden we naar de kapel van de heilige eik bij Oirschot. Op deze gevarieerde fotolocatie hebben we alle tijd en mooi licht.

Verder zat de dag traditiegetrouw weer vol met kleine (of grote) momentjes wat de nodigde hilariteit opleverde. In een weiland ernaast groeide de belangstelling voor het schouwspel. De bewoners van het land kwamen steeds dichterbij. De naderende koeien waren de bruid niet ontgaan. Met gevaar voor eigen leven meng ik me nog even tussen de beesten. Dat levert altijd magische plaatjes op. Er ontstond een ware koeien-oploop, of cow-pocaplypse. Daarnaast waren de groepsfoto’s ook even anders. Hier waren de koeien vervangen door kinderen in hart en/of lichaam op skelters. Niet minder gevaarlijk. Kortom, onze skills als natuurfotograaf en sportfotograaf werden op de proef gesteld.

Als de skelters geparkeerd zijn en alle clubjes een foto hebben kan de Barbecue starten. En dat allemaal in een sfeervolle, omgebouwde schuur naast een berg hooi. Het schijnt allemaal te kunnen. Na een heerlijk diner en een mooie speech van Pa zat onze dag er weer op. We hebben weer genoten.

Veel kijkplezier,

Arend-Jan

  • Share