logo

Bruiloft in Zuidwolde | Peter en Hilde

Voor de verandering begint onze reis ’s avonds. Willem reist met de auto uit zijn werk en ik met de trein naar de ontmoetingsplek in Lelystad. Vandaar reizen we samen verder naar het hoge noorden voor een overnachting in ‘ergens’ in een Airbnb. De bruiloftsspanning steekt weer de kop op. Het trouwseizoen is nu echt begonnen!

Vroeg wakker! De reistijd naar bruid Hilde is kort. We koersen door de schitterde natuur van Drenthe. Bossen, heide, landschapswegen en prachtige uitzichten die we in de Randstad niet kennen. Vlak voordat we in Diever aankomen rijden we langs een prachtig pioenrozenveld. Even onthouden…

De sfeer bij Hilde thuis is gemoedelijk. De rust straalt er vanaf. Bij Peter verloopt dat wat anders. Zijn dag begint in z’n oude studentenhuis in Groningen: De STAR NUMAN. Het huis is vol met vrienden die met hem het vrijgezellenleven nog éénmaal vieren. Ze genieten met z’n allen van een heerlijk ontbijt.

De voorbereidingen vorderen en de spanning stijgt. De ontmoeting van bruidegom met zijn bruid nadert! Altijd weer een mooi moment waar we van twee kanten getuige van zijn. Willem vanuit het bruidshuis en ik vanaf de andere kant.
Na de ontmoeting daalt de spanning er worden al weer stevige grappen gemaakt. Het reisdoel voor de shoot is de heide. Maar wij besluiten toch even te stoppen bij het prachtig bloeiende rozenveld. Daarna ontkurkt Peter de champagne op de heide. De zon schijnt, het is een heerlijke lentedag. We doen ook nog even het centrum van Grunn’ aan. En dan reizen we naar Zuidwolde waar de feestdag gaat beginnen.

Benieuwd naar de dag? Kijk hieronder snel verder!
Veel kijkplezier
Gijsbert  • Share