logo

Bruiloft in Moerkapelle | Hans en Caroline

Daar stonden we dan… Naast een witte, klassieke trouwauto bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Zonder bruidspaar en zonder eigen auto…

Om 8:15 reden Arend-Jan en ik Moerkapelle in. Nog moe van het vroege opstaan, maar tegelijkertijd benieuwd naar wat deze dag zou brengen. De moeheid was direct verdwenen toen we een prachtig witte Alfa Romeo zagen staan. Hans was bezig om het bloemstuk in de kofferbak van de auto te krijgen. Na mij afgezet te hebben, reed AJ door naar Caroline. Ik verheugde mij al in het ritje met de klassieker.

Terwijl Caroline druk heen en weer liep tussen het uitkijkraam en de spiegel, waren Hans en ik al bijna aangekomen. Nog even de auto langs de kant, het bloemstuk erop, dak eraf en door naar zijn bruid. Dus hop hop, sleutel erin en starten. Maar.. Accu leeg. Na een paar dingetjes geprobeerd te hebben, toch maar lopen. We waren er namelijk al bijna.

Na een prachtige ontmoeting weer terug naar de auto. Maar nu met Pa, bruid en een toevallige tuinier die langs de weg bezig was. Met meer mankracht konden we nu wel de auto aanduwen waardoor de auto ging lopen. Gelukkig! En nu snel foto’s maken in het park en langs de dijk waarna we richting locatie vertrokken. En wauw! Wat een prachtige locatie was dat! Onder het groen van het Land van Belofte werd het ja-woord beloofd, gekust en gezongen. Een prachtige dag die het gezeur van die ochtend snel liet vergeten… Tot….

Daar stonden we dan… Naast een witte, klassieke trouwauto bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het bruidspaar was net weg in onze auto om naar de kerk te rijden. Wij hebben gewacht op een toesnellende monteur om de accu nu echt te repareren.

Weer een bruiloft voor in ons boekje!

Veel kijkplezier,
Gijsbert

  • Share