logo

Bruiloft in Lunteren | Albert en Willemijn

In de jaren dat ik lid was van de studentenvereniging heb ik veel gala’s gefotografeerd. Het was dan altijd fascinerend om de dynamiek tussen koppels te zien. Sommigen vonden het allemaal erg ongemakkelijk terwijl bij andere stellen de liefde er vanaf spatte. Albert en Willemijn bleven mij als galakoppel altijd bij; duidelijk een stel van de tweede categorie.
Toen ik afgelopen winter een berichtje kreeg van Albert over zijn toekomstige bruiloft was ik direct enthousiast! Als de dynamiek tussen die twee nog steeds aanwezig zou zijn gingen wij, als fotografen, een mooie dag tegemoet.

D-Day! Arend-Jan staat om 7:20 bij mij voor de deur. We beginnen in de buurt. Houten. En we mogen allebei starten in het bruidshuis. En wat blijft het mooi en bijzonder om al die intieme momenten van dichtbij mee te mogen maken.
Dan komt het bericht dat Albert in de straat gesignaleerd is. Nog even snel die final touch, maar Willemijn kan bijna niet wachten: terwijl Albert met zijn rug naar de voordeur staat, wandelt een stralende Willemijn naar buiten. Direct is er weer die chemie als het stel elkaar begroet. Yep, het is er nog en het verandert de rest van de dag niet. Kijk zelf naar de foto’s en wees overtuigd.

Gijsbert

  • Share