logo

Bruiloft in Den Haag | Harry en Marja

Op een dag whatsappt een goede vriendin dat haar vader gaat trouwen! Mijn reactie is dan ook enthousiast. “Fantastisch, wat leuk om dit te horen! Wat fijn dat hij z’n bruid heeft gevonden. Eehh.. heeft hij eigenlijk ook al een fotograaf gevonden?” Enkele weken later zit het verliefde koppel bij mij op de bank. Hoe kan het ook gaan..

Het is lang geleden, maar deze dag ga ik als enige fotograaf op pad. Best spannend! En waar ik altijd bijrijder ben bij één van m’n broers die-de-weg-wel-weten, hervind ik mezelf nu op een OV-fiets, rijdend in de duinen van Scheveningen. Gelukkig is het heerlijk weer maar naarmate ik verder fiets bekruipt mij het gevoel zeer verdwaald te zijn. Net voor de paniek toeslaat zie ik ineens de zee, een idyllisch strandtentje en een overkapping op het zand waar een bruiloft voltrokken gaat worden.

Tussen de spelende kinderen, terrasstoelen en zonnende volwassenen komen Harry en Marja aan wandelen. Indrukwekkend om dit gelukkige stel te zien omringd door hun gezin en familie. A day at the beach; eentje die ik niet snel zal vergeten!

Benieuwd?
Veel kijkplezier!

Gijsbert
  • Share