logo

Bruiloft in Amerongen | Remco en Nathalie

Vandaag fotograferen we de bruiloft van Remco en Nathalie. We beginnen in Leersum, een pittoresk dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Willem gaat het ochtendritueel bij Nathalie vastleggen. En ik ga samen met Remco en zijn vader naar hun huis, een paar straten verderop. Alles is hier op loopafstand. Er is ruim tijd voor nog een bakkie voordat Remco zich om gaat kleden. Onder toeziend oog van moeders kleden vader en zoon zich en helpen elkaar met hemd, das en jasje. Al snel staan de heren weer beneden! Die zijn er klaar voor.

Ondertussen druppelen de eerste familieleden bij Nathalie binnen. Men is erg onder de indruk, de jurk is namelijk al aan! Wat zal Remco ervan vinden…?

Remco staat ondertussen een klem om zijn broekspijpen te vouwen, want zijn vervoersmiddel voor deze dag is.. een bakfiets! Prachtig gedecoreerd met bloemen uit eigen tuin.

Dan nadert het moment van de ontmoeting. De wollen sokken gaan uit en de hakken aan. En terwijl Remco opstijgt en het vehicel vakkundig naar het bruidshuis trapt, stijgt bij Nathalie de spanning. Nog even en dan…

Wat een kleurrijke dag volgt daarna! Het blijft fantastisch om twee mensen zo blij en vrolijk met elkaar te zien. Ook hulde aan de creatieve familie en vriendengroep. Het was féést!

Geniet van de foto’s!

Gijsbert
  • Share