logo

Bruiloft in Amsterdam | Chris en Julia

Drie weken (!) voor de desbetreffende dag krijg ik een leuke mail van een vriendin van het koppel; of wij nog beschikbaar zijn op een maandag in september..
Natuurlijk! Er zijn weinig leukere dingen dan het fotograferen van een bruiloft. Om je week daarmee te beginnen in plaats van weer een studiedag Civiele Techniek is echt veel beter.

En dus betreden Arend-Jan en ik op een maandag in september het terrein van een prachtig landhuis (Gemeenlandshuis) in Amsterdam. We worden welkom geheten door een Spaanse dame. Nee, het bruidspaar is er nog niet. Zij komen later. Wij grijpen de gelegenheid aan om alvast de omgeving te verkennen en een gezellig praatje aan te knopen met de inmiddels aanwezige gasten. Al snel wordt duidelijk dat deze uit alle delen van de wereld komen en onze vaardigheid in de Engelse taal draait overuren.

En inderdaad; enige tijd daarna arriveren Chris en Julia, heel Nederlands, op de fiets. De ceremonie en het feest daarna staat bol van allerlei tradities en bijzondere rituelen. De gezellige, buitenlandse, sfeer die er heerst en het erg verliefde stel zorgt ervoor dat ook wij deze prachtige dag niet zo snel meer zullen vergeten.

Veel kijk plezier!!

Gijsbert

  • Share