logo

Studentengala | Dispuut Pura Vida

Voor studenten is alles reden tot een feestje. Of je nu een corporale tien (5.5) voor een tentamen haalt, een paper succesvol te laat hebt kunnen inleveren of je biertje zonder te morsen binnen hebt gekregen. Het mag gevierd worden! Dus als er dan eens echt iets groots te vieren is kan worden uitgepakt. Zo is de verjaardag van je dispuut een aardige reden voor een feestje. Dat vier je natuurlijk in de klassieke white tie. Zoals u kunt zien verstaan studenten de kunst van het ‘downdressen’ van zelfs dit type outfit. De verdere voorbereiding voor een dergelijk feest betreft het regelen van een leuke vrouw en het sjeffen van een corsage. En kom nu maar op met dat studentengala.

Dit specifieke studentengala is er eentje van het dispuut Pura Vida binnen de Navigators Studentenvereniging in Utrecht. Naar eigen zeggen is Pura Vida een dispuut dat ‘zo lekker gewoon’ is gebleven. Dat was echter niet helemaal de conclusie die ik trok bij het uitzoeken van de foto’s.

De feestelijke en losse sfeer is iets wat studentengala’s kenmerkt. Intussen heb ik er een aantal op mijn naam staan maar deze was anders.
Ik kreeg de vrijheid om te experimenteren met het thema van de avond; ‘a sky full of stars’. Ik heb besloten wat meer risico te nemen en dat resulteerde in de volgende plaatjes.

Veel kijk plezier,
Gijsbert

PV2
PV3
PV4
PeVe 8
PV5
PeVe 10

  • Share