logo

Bruiloft in Zoetermeer | Teunis en Femke

Terug naar Zoetermeer; terug om uit te leggen dat we afstammen van de familie Bos. Tevens de start van het mooie seizoen voor ons en we hebben er veel zin in. Zo met elkaar pratend tuffen we over de Voorweg. Kijk hier links, daar stond het huis van opa en oma, kijk daar rechts het huis van Van Dorp. Dan zijn we er bijna. Plots keihard remmen! Verrek, het is dezelfde oprit als onze vorige bruiloft in Zoetermeer! Nu wisten we van de familieband, maar de gedeelde brug kenden we nog niet. Trouwe volgers zullen dus een en ander gaan herkennen. We parkeren onze auto zelfs op dezelfde plek! Let’s get started!

We ontmoeten Femke terwijl ze haar ontbijtje, brood met muisjes, nog aan het wegwerken is. We dribbelen net als zij ongeduldig rond tot het eindelijk tijd is de jurk aan te doen. Rond diezelfde tijd komt een grote Landrover het terrein oprijden. Teunis zal echter nog even moeten wachten en besluit dan maar koffie te gaan drinken bij de buren, oftewel bij tante Cocky. Even later kan Femke via haar slaapkamerraam zien hoe Teunis aanbelt waarna ze de trap afstuift. Als de lippenstift weer van het gezicht van Teunis is gepoetst vertrekken we direct naar de fotolocatie; het Westerpark.

We hebben geluk! Een laag en iets waterig zonnetje heeft de overhand op de wolken! Altijd fijn bij een fotoshoot buiten. Als de eerste heuvel in zicht komt in het park rijst even de vraag of lage giering hier nodig is waarna we zeer clandestien parkeren op een wandelpad. Met zo’n auto gelden even andere regels en we doen het gewoon.

Direct na de shoot rijden we naar de locatie voor het burgerlijk huwelijk. Het buitengewoon karakteristieke en stijlvolle gemeentehuis van Leidschendam. Na de huwelijksvoltrekking gaan we uiteraard terug naar de Voorweg voor de traditionele foto voor het familiehuis Van Dorp en een kort bezoek aan oma. De tweede keer dat wij deze traditie mogen steunen. De tweede keer dat oma zich afvraagt wie die twee jongens toch zijn en de naam van Bos weer opduikt. ‘Oooohhh ja…’ en dan is er herkenning.

Een uitgebreide lunch wordt geserveerd in het ouderlijk huis van de bruid. Wat een drukte. Overal in huis zitten, lopen, praten mensen. Gezellig sfeertje wel.

Veel kijkplezier,

Arend-Jan  • Share