logo

Bruiloft in Zeist | Bart & Karlien

Via een leuk weggetje rijd ik naar een leuk huis aan de Merwede waar de bruidegom van vandaag residentie heeft. Gijsbert kan op zijn fiets binnen Utrecht blijven. In alle rust ontmoet ik Bart die zich opmaakt voor de dag die komen gaat. Meestal krijgen we pas later op de dag de vraag of we een stukje bruidstaart lusten, maar Bart heeft het anders aangepakt. ‘Of ik een stukje bruidegomstaart wil’. En inderdaad, hij snijdt een taart aan met daarop alleen een poppetje in pak. Heren, meelezers, maakt u notities? Dat kan dus!

Via de bloemist rijden we achter elkaar naar Utrecht om de bruid te gaan begroeten. Uiteraard is Bart te vroeg. De bruid is nog druk in de weer met parfum en laatste dingetjes. Het duurt een poosje, maar dan mag hij naar binnen. Karlien geurt en straalt. Voor de fotoshoot rijden we naar de Theekoepel van Willinkshof in Zeist. Voor ons geen onbekende locatie. Er is royaal tijd uitgetrokken voor de shoot. En dat is altijd fijn. In een ongehaast sfeertje maken we een hele reportage.

De verdere dag zal in het Beauforthuis in de bossen van Zeist plaatsvinden. Een relaxte plek waar alle gasten al klaarzitten voor de ceremonie als het bruidspaar arriveert. Het is lekker weer en het gehele feest vindt in de buitenlucht plaats. Fotogenieke momenten.

Veel kijkplezier,

Arend-Jan

  • Share