logo

Bruiloft in Delft | Arjen en Jennifer

Vandaag gaan we fotograferen in het westen van het land. Te beginnen in Rijswijk. Zoals we wel vaker vertellen is het voor ons geweldig om te fotograferen op een dag waar veel gebeurt. Mooi weer en een fraaie omgeving helpen uiteraard mee! Maar op een mooie zomerdag in sloepjes varen door Delft en vervolgens wandelen door het oude centrum is natuurlijk extra fotogeniek. We hebben er zin in!!

Eerst zet ik Gijsbert af bij Arjen en rijd vervolgens door naar Jennifer. Daar aangekomen word ik omgeven door een ontspannen sfeer. Onder het genot van een bakje koffie en een dubbele boterham kijkt de vader-van-de-bruid goedkeurend toe hoe kapster en visagiste hun werk doen. Dan is het moment daar om de jurk aan te doen. En dan is de bruid er klaar voor. Zodra het geluid van een oude Volvo klinkt loopt Jennifer naar het balkon en ziet toe hoe Arjen de auto op aanwijzingen van zijn schoonpapa RECHT voor het huis parkeert. Pas op het laatste moment heeft Arjen door dat Jennifer alles heeft gevolgd. Dat maakt dat hij zich in de hoogste versnelling naar boven haast: op naar zijn toekomstige vrouw!

Korte tijd later reizen we naar Delft waar de daggasten al staan te wachten. Nadat men het bruidspaar heeft kunnen bewonderen wordt stevig de pas ingezet richting een vijftal sloepen die het gezelschap naar Delft centrum zullen varen. En daar aangekomen vangt het feest in volle omvang aan.

Genoeg gezegd: foto’s!

Willem Hendrik
  • Share