logo

Bruiloft in Amerongen | Matthijs en Denise

Rond het middaguur rijden Arend-Jan en ik het terrein op van Kasteel Amerongen. We hebben er zin in! De gehele bruiloft speelt zich namelijk af op één locatie. Over het algemeen betekent dit dat het een mooie locatie is en dat we lekker door kunnen fotograferen.
We zijn erg keurig op tijd, namelijk: de eersten. Dus kunnen we beginnen met een kop koffie om daarna alvast wat rond te kijken naar fotogenieke plekjes.

Dan arriveert het bruidspaar vergezeld door de visagiste. Nog even snel een kus voordat de opmaak- en aankleedsessie begint. Uiteraard strikt gescheiden van elkaar. Terwijl ik met Matthijs de trap oploop naar een zolderkamertje begeeft Arend-Jan zich met Denise en haar visagiste naar een royale kamer een verdieping eronder.
Terwijl dassen worden gestrikt, haren gemodelleerd en make-up en kleding in orde wordt gebracht druppelen de eerste gasten binnen waaronder de ouders van bruid en bruidegom en de ceremoniemeesters.

De spanning komt toch een beetje opzetten als Matthijs en ik zo rustig mogelijk naar de oprijlaan wandelen. Dáár zal de ontmoeting plaatsvinden. Met het bruidsboeket in de hand en een aangenaam zonnetje op het gezicht is het wachten geblazen. De voorbereidingen in het bruidskamertje zijn nog in volle gang. Maar dan is het moment toch ineens daar. Ook wat onrustig spoedt de bruid zich over de oprijlaan naar haar bruidegom. Bij de ontmoetingskus en -omhelzing verdwijnt alle onrust en begint een feest waarin een stralend bruidspaar geniet van een stijlvolle, prachtige dag.

Veel kijkplezier.

Gijsbert

  • Share